The product has been added to your cart

Blog

Unfortunately, the blog is only in Swedish.

Vad är scrunch butt?

2021/03/03. 

Att en trosa är sydd med en så kallad scrunch butt innebär att trosan har en söm baktill som gör att tyget rynkar sig och framhäver dina naturliga former på ett smickrande sätt.

Scrunch kommer ifrån engelskan och betyder "skrynkla ihop" vilket är precis det tyget gör på en trosa som är sydd med scrunch butt. Varför man lägger till denna sömmen är för att trosan formar sig efter rumpans kontur mer än en vanlig trosa och även skapar en rundare och mer feminin rumpa. Vanliga bikinitrosor blir lätt hängiga baktill, speciellt i vått tillstånd, men det slipper du när trosan är sydd med en scrunch butt. Trosan kommer fortsätta forma sig efter dina former.

Hos oss på Sunkini tillför det även en till funktion. På alla våra bikinis är materialet väldigt tunt och vissa färger kan upplevas något transparenta om de är väldigt mörka och utan mycket mönster. Med den rynkade sömmen baktill försvinner risken att man skulle kunna se konturen av skinkorna igenom tyget. Alla våra bikinitrosor och baddräkter är sydda med scrunch butt.

Sunkini Savannah Knyttrosa
Se alla våra bikinitrosor ›
Se alla våra baddräkter ›
Svenska English