The product has been added to your cart
SNAIL BEE HIGH CONTENT LOTION BENTON SNAIL BEE HIGH CONTENT LOTION BENTON

SNAIL BEE HIGH CONTENT LOTION BENTON

£18
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

En vårdande, reparerande och mjukgörande lotion som istället för vatten är baserad på snigelsekret med bigift och EGF som aktiva ingredienser. Tillsammans verkar dessa ingredienser för att kicka igång hudens självläkningsprocess och stimulera produktionen av kollagen. Denna lotion passar alla åldrar och hudtyper, framförallt fetare hy och blandhy.

Snigelsekret - snigelsekret som är en riktig mirakelingrediens och en av de mest kända inom koreansk hudvård. Snigelsekret dämpar inflammation, är antiseptisk, läker skadad hud och stimulerar cellförnyelsen. Det motverkar och lindrar allt ifrån acne, hudpigmentering, förstorade porer, rodnad, eksem, torr hud och ålderstecken.

Bigift - verkar antiaging och reparerande. Den lurar huden att den blivit stucken av ett bi vilket leder till ökat blodflöde till området och aktivering av kollagen- och elastinproduktion. Bigift verkar effektivt mot hudpigmentering och ärr. Genom regelbunden användning förbättrar den hudens textur och utseende.

EGF – (oligopeptid) en plantbaserad tillväxtfaktor som verkar antiaging genom att den stimulerar cellförnyelsen.

Niacinamide - jämnar ut hudtonen, förminskar storleken på porer, förbättrar utseendet på fina linjer, förbättrar hudens textur och skyddar huden från miljöpåfrestningar.

Arganolja – rik på E-vitamin, antioxidanter och essentiella fettsyror som gör att den verkar antiaging. Skyddar huden från fria radikaler och luftföroreningar. Mjukgör huden och binder fukt. Passar alla hudtyper, även fetare, eftersom den absorberas lätt upp av huden och täpper inte till porerna.

Produkttyp: Kroppslotion (kan användas som ansiktskräm)

Huvudingredienser: Snigelsekret, bigift, EGF, Niacinamide, arganolja

Innehåll: 120 ml
Item ID:
17-SC-SNAILBEELOTION


Customers also bought
Svenska English