The product has been added to your cart

Reviews

We think the best description of Sunkini is the one that comes from the customers. Below you can read brief reviews (in Swedish) from customers who have used Sunkini. If you also want to share your experience, you can email us at support@sunkini.se.

 

Helena Palén Berggren
Efter att ha köpt min första Sunkini våren 2013 köpte jag en till under sommaren. Ville ju ha en ny härlig färg att variera med under min två veckor långa segelsemester i Kroatien. Valet hamnade på färgen Green Flowers. Dessa båda set bestod av Bikini..., tankini, sarong & hårband.

Eftersom jag hade bikinin under min tankini och sarong kunde jag även ha de på kvällarna och inomhus i butiker och restauranger utan att det blev genomskinligt. Kanon!

Senare under hösten när höstrean kom blev det ytterligare en uppsättning. Denna gång med samma färg som jag köpte på våren men valde annan top och trosa. Så nu har jag dubbel uppsättning av tankini och sarong av färgen Black Flowers.

Så kom erbjudandet om förbeställning inför denna sommar. Givetvis hintade jag min man om vad jag önskade mig i födelsedagspresent :-) Gick in och beställde och lagom till sjösättningen hade jag fått min nya Sunkini som jag invigde så vi seglade ut vår båt till sommarhamnen. Valde denna gång färgen Tropic. Gillar de nya trosorna med scrunch skarpt. I sommar kan jag nu både ha tankini med sarong eller min tunika när jag vill vara lite mer klädd på stranden.

Jättenöjd med mina Sunkini och vill bara ha fler färger att välja mellan.Sunkini kundbild

Läs mer >>

Liselotte Johansson
Här kommer den utlovade recensionen av mina Sunkini, har två olika färgval. Har vart på solsemester i 2 v nu och använt dessa dagligen, förutom två dagar, och jag måste säga att de håller det som utlovas, inga vita bikiniränder. Skön att ha på sig, torkar... snabbt efter bad och perfekt passform.

Viktigt att tänka på vid val av storlek är att gå upp någon storlek, jag gick upp två storlekar. Tar man för liten storlek är risken stor att tyget töjer sig så att den då blir genomskinlig. Har sett att några klagat på att den är genomskinlig men jag lovar att mina är inte det. Det som är bra är att storleken justeras med knytbanden i sidan på trosan. Kan definitivt rekommendera dessa till alla kvinnor i alla åldrar.

Läs mer >>

Agneta Kihlstedt-Åhs
Ligger just nu på Kreta och är inne på min 10:e soldag, och är sååå nöjd!!! Har en bikini som skall, enligt Sunkini, vara mest genomskinlig men det är den inte alls. Den torkar extremt fort och det ser ut som om jag solat naken. Bästa bikinin jag någonsin... haft!! Min man undrar nu när ni kommar att börja tillverka badbyxor för män...

Läs mer >>

Maria Blomström
Köpte ett helt sett m bikinibh, trosa, tankini, sarong samt en hårsnodd.. Är otroligt nöjd, håller vad de lovar, t.o.m blivit brunbränd under bh´n o trosan... Har använt även tankini´n till shorts på promenader - underbart... så jag har beställt ett sett till... Åh ser... framemot nästa sommar´s kollektion.Sunkini kundbild

Läs mer >>

Johanna Segerheim
Jag är uppriktigt väldigt nöjd med Sunkinin och har rekommenderat den till mina vänner! Linnet fungerar mycket bra och jag har inte fått ränder fast jag har haft det på mig hela dagen ibland. Linnet har jag använt hela sommaren! Bikinitoppen är också... jättebra, enda önskemålet är att det skulle gå att ta av själva bandet som ger ränder eftersom det är ett annat material. Bikinitrosorna är jag också nöjd med, inte för genomskinliga, men det kanske beror på vilket mönster man valde. Storleken också bra. Fick dock lite ränder av trosorna men det syntes inte mycket. Materialet är jätteskönt att ha på sig och torkar snabbt!

Kommentar från oss på Sunkini: Johanna köpte en tubtopp. Bandet som är upp runt nacken är enbart för dekoration, det går bra att plocka bort det om man vill.

Läs mer >>

Jenny Victor
Här kommer min recention, som ni kan använda. Jag är utmärkt glad för min Sunkini, Mina vita ränder är inte vita utan solbränd o fin så man slipper en vit gump, man ser var trosan/toppen har suttit men man slipper den hårda vita markeringen som man får... från vanliga Bikinis..

Tyckte först när jag tog upp den från förpackningen att jisses det här är tunt tyg men när man väl fått den på sig så är den inte alls genomskinlig som man först trodde med blotta ögat..Bikinin torkar jätte snabbt och är även skön att ha på sig när den är blöt.

Jag har rekomenderat bikinin till ALLA mina tjej kompisar och där är redan 4 st som har handlat bikinis av er.. kommer den i 3 kants bikini som man kan själv justera i snöret som är runt om som man kan göra med andra trekants bikinis. (göra sk kupan smalare när man solar)? köper då gärna en till hahah... Kram på er...

Kommentar från oss på Sunkini: Våra trekantstoppar är redan justerbara i underkant, dvs snöret som går runt bröstkorgen löper fritt genom trekanterna.Sunkini kundbild

Läs mer >>

Mariann Åkerlund
Vill skriva ett par ord om min Sunkini: Toppennöjd! Den sitter som en "smäck". Behöver inte rätta till den efter bad, den bara sitter. Den är INTE genomskinlig,( fast jag trodde det då jag såg den.) Jag är brun, tom. där banden går upp mot nacken. Det ...trodde jag inte eftersom banden är fållade och därmed tjockare.

Ett plus på hemsidan, en modell med större storlek än 34/36, så jag, som har lite större byst,kunde föreställa mig hur jag tog mig ut i en Sunkini. Jag är, som sagt, mycket nöjd med min Sunkini. Har inget negativt att säga. Jo, ev. från "gubben" min: "När kommer det badbyxor?" Kan vara avunsjuka.Sunkini kundbild

Läs mer >>

Christina Franklin
Jag är toppen nöjd. Den sitter jättebra och är så lätt att ha på sig så man känner den knappast. Torkar jättesnabbt så man fryser inte som man lätt gör i blöt bikini. Storleken är jag också nöjd med köpte 36 på båda och dom känns lagom. Rekommenderar... lätt mina vänner att köpa en Sunikini. Helt klart blir det inte så starka ränder, men det jag gillar bäst är att den är så lätt och torkar kanonsnabbt.Sunkini kundbild

Läs mer >>

Lena Holmgren
Jag måste bara uttrycka min förvåning att bikinin verkligen "höll måttet"! Oerhört imponerande, helt otroligt. Bli solbränd över hela kroppen trots bikini. Jag kommer definitivt att köpa flera....Sunkini kundbild

Läs mer >>

 


Åsa Söderström
Jag fick mina varor i veckan och har använt dem flitigt denna veckan. Jag måste säga att jag är grymt nöjd med dem...de funkar som ni lovat...men som grädde på moset så torkar de på nolltid ...vilket är så värdefullt för mig med jätteproblem med... urinvägsinfektioner på sommaren. Nu kan jag bada och inte behöva byta bikini utan soltorka som alla andra. Toppen!!! Jag har tipsat flera vänner...och min mamma är supernöjd med sin tankini...hon ska beställa en till.

Läs mer >>

Madeleine Nilsson
Jag skrev tidigare att jag tyckte att tyget rynkade sig i grenen och det har jag faktiskt inte upplevt när jag använt den. Den torkar underbart fort efter badning, skönt att slippa allt för blöta handdukar :-) Jag använder solskyddsfaktor 30 över hela kroppen och... har nu ljusare partier precis under brösten men inget mer på överkroppen. Har, för att undvika streck efter knytbanden runt nacken, knytit banden som en vanlig bh eller dragit ner axelbanden runt kroppen. Men, som sagt, inga synliga märken efter en bikinitopp!!

Bikinitrosan lämnar däremot ca 2 nyanser ljusare solbränna. Jag har alltså en ljus trekant bak och en fram, så brun har jag aldrig varit på en solsemester förut. Den sydda kanten på trosan har inte resulterat i några som helst skillnader i solbrännan och jag har inte ansträngt mig för att flytta på dessa.

För mig personligen så är de vita ränderna efter toppen det mest irriterande och detta har Sunkinin till 99% hjälpt mig med. Jag är supernöjd och kommer definitivt beställa fler Sunkinis efter detta. Ser fram emot de nya topparna med annorlunda knytband.Sunkini kundbildSunkini kundbild

Läs mer >>

Madeleine Norrman
Det första jag tänkte på var nog att färgen och mönstret var precis så som jag tänkt mig. Eller iaf hoppats på! Ibland tycker jag det kan skilja sig när man tittar på plagg på internet och sen ser det live. Min andra tanke var, precis som du skrev. "Oj, vad tunn den... verkar. Hur genomskinlig kommer denna va??" Men jag var väldigt ivrig, så jag provade den med en gång.

Tyget va bra, för det var ändå väldigt elastiskt så det satte sig bra på kroppen. Kan ju vara svårt att veta annars vilken storlek man ska ha när man inte provat. Men det kändes som tyget gjorde att den ändå kan passa olika kroppsformer. Likadant med toppen. Jag tror att samma valda storlek kan fungera för olika storlekar. I alla fall tub-modellen (som jag fick hem) det gjorde inget om den skulle va aningen stor och "draperade sig lite", det blev snyggt ändå.

Sen satt "kanterna" kvar bra. Tycker ibland att just sådana modeller har en tendens att kanterna åker ner, eller upp. Speciellt om man inte har sån "silikon-rand" på ovansidan, insidan av toppen, mot kroppen.

(Nu provade jag ju bara den en liten stund. Kan ju uppdatera igen sen hur den satt efter en längre tid, eller vid bad)

En annan tanke var att jag gillade "plupparna" på trosan. Synd att det inte var det på toppen. Men såg på eran sida att det skulle komma. Och det blir nog jättefint!

Bra skärning på modellen, precis i min smak. Trosan var inte för liten och smal, men heller ingen "mormors-trosa" .

Sunkinin var heller inte alls genomskinlig! Jag tänkte iofs endel på det när jag valde färg, att kanske en mörkare med tätare och mer mönster vore bra.

Sammanfattningsvis måste jag säga att jag blev förvånad hur bra den passa och hur mycket jag gilla den.

Läs mer >>
Svenska English