The product has been added to your cart

Kommentar till artikel i Metro

I Metro den 29/4-2013 fanns en artikel om våra bikinis, artikeln kan ni läsa i sin helhet här. Tyvärr valde journalisten att utelämna en hel del viktig information, därför ber vi dig att läsa nedanstående text.

När vi pratade med journalisten i förra veckan förklarade vi att vi inte hade några bikiniset hemma i rätt tyg eftersom det hade blivit fel i leveransen från fabrik. Det enda vi hade hemma var några provkitt i ett felaktigt tyg som var för genomskinligt samt några saronger i korrekt tyg. Hon ville gärna se sakerna ändå så vi skickade upp dem till henne. I fredags utspelade sig följande konversation över telefon mellan mig och henne:

 

 

Journalisten: "Men era kläder är ju helt genomskinliga?"

Jag: "Det kitt du har fått är som sagt i fel tyg, kolla på sarongen istället som är i rätt tyg. Vi skickade upp de kläderna bara för att du skulle kunna se vilka modeller vi har"

Journalisten: "Okej... Ja sarongen är ju inte alls genomskinlig"

Jag: "Precis! Kolla också gärna på vår hemsida. Inga av bilderna är retuscherade och där kan du också läsa recensioner från några kunder"

 

 

På något sätt har det sedan blivit fel i artikeln, vilket är mycket beklagligt. Att Metro också väljer att ta kort på det felaktiga tyget är riktigt synd, i synnerhet som de också fick en sarong med rätt tyg. Vår lärdom är att framöver hellre inte skicka något alls än att skicka några felaktiga prover även om journalisten ber om det. Vi har blivit en lärdom rikare idag med =)

 

 

För dig som vill slippa vita ränder i sommar, men blev oroade av Metros artikel, vill vi passa på att poängtera några saker:

1) Du har öppet köp i 30 dagar. Om du mot förmodan skulle tycka att våra kläder är för genomskinliga är det bara att returnera mot en returavgift om 59 SEK.

2) Titta gärna på bilderna på vår hemsida och bilda dig en egen uppfattning om våra kläders genomskinlighet. Inga av bilderna är retuscherade.

3) Kolla gärna in våra recensioner från de som fått prova våra kläder.

4) Tyget i den produkt som Metro recenserade och tog kort på är alltså INTE samma tyg som är i de produkter vi säljer, vilket vi även talade om för journalisten på förhand. De produkter vi levererar till kund är mindre genomskinliga är det provexemplar som Metro fick.

 

 

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig direkt på leif@sunkini.se

 

 

Mvh,

 

 

Leif Jägerbrand

VD, Sunkini AB

Svenska English